faq

1. HOE KAN JOUW BEDRIJF AANSLUITEN BIJ AMSTERDAM – DIVERS & INCLUSIEF?

Neem contact met ons via de telefoon, e-mail of ons contactformulier. Investeert jij al in meer diversiteit en inclusief Of wilt je hiermee beginnen? Dan kijken we uit naar een samenwerking. We bieden een stedelijk platform van en voor bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren. Lees hier wat het aansluiten bij ons inhoudt.

2. MOET IK EEN BIJDRAGE BETALEN VOOR AMSTERDAM – DIVERS & INCLUSIEF?

Je kunt je kosteloos aansluiten en er wordt geen contributie gevraagd. Wel vragen we een bijdrage als het gaat om kennis delen. Dit kan bestaan uit het aanleveren van praktijkvoorbeelden of het bieden van faciliteiten om een (online) bijeenkomst te hosten met andere bedrijven die investeren in diversiteit en inclusie.

3.  HOE KAN IK ALS ONDERNEMER/BEDRIJF BIJDRAGEN AAN AMSTERDAM – DIVERS & INCLUSIEF?

Als aangesloten bedrijf kunt je door middel van het delen van goede voorbeelden (in tekst, beeld of video) op ons platform een inspiratie zijn voor andere Amsterdamse bedrijven.

Als je gericht diversiteit en inclusie gaat bevorderen aan de hand van een plan van aanpak, draagt je ook bij aan een inclusieve Amsterdamse arbeidsmarkt.

4. WAT IS DE ROL VAN DE GEMEENTE AMSTERDAM?

De gemeente Amsterdam is opdrachtgever van Amsterdam – Divers & Inclusief. De gemeente financiert het initiatief en adviseert bij de uitvoering. Amsterdam – Divers & Inclusief is primair een onafhankelijk platform voor bedrijven.

5. WAT IS DE ROL VAN DIVERSITEIT IN BEDRIJF?

Amsterdam – Divers & Inclusief is een initiatief van Diversiteit in Bedrijf, toegespitst op de stad Amsterdam. We maken gebruik van de kennis die we op landelijk niveau verzamelen al dan niet gericht op de verschillende dimensies: arbeidsbeperking, etnisch-culturele diversiteit, gender, leeftijd en LHBTI+.

Doe mee!

Ook aansluiten bij Amsterdam – Divers & Inclusief? Klik dan hier.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze (online) bijeenkomsten, publicaties en nieuws? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

 

Automatic Translation »