In de podcast serie ‘Jezelf zijn werkt’ gaan inspirerende rolmodellen uit grote bedrijven en publieke organisaties met elkaar in gesprek over authenticiteit op de werkvloer. Wat laat je bijvoorbeeld wel en juist niet van jezelf zien? En welke invloed heeft dat op het maken van carrière? De podcast bevindt zich op het snijvlak van wetenschap en praktijkervaring.

Ook een aantal bedrijven uit het netwerk van Amsterdam – Divers & Inclusief heeft aan deze serie deelgenomen. ABN AMRO, PwC, Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en gemeente Amsterdam zijn te horen in verschillende afleveringen.

Aflevering 2

Hoe kan het dat er in de sport nog zo weinig mensen open zijn over hun geaardheid? En hoe zit dat in het bedrijfsleven? Karin Blankenstein (John Blankenstein Foundation) en Robert Loesberg (PwC) gaan in gesprek over uit de kast komen, het belang van rolmodellen en de kracht van medewerkersnetwerken.

Aflevering 5

Hoe kun je als vrouw de top bereiken? Sandra Phlippen, hoofdeconoom bij ABN AMRO en Lisette Oosterbroek, Vice President People Experience & Organizational Development bij KPN gaan met elkaar in gesprek over de passie voor hun vak, ‘geworteld’ blijven en een ander geluid laten horen.

Aflevering 6

Wat is het risico van iemand proberen te zijn die je niet bent? In aflevering zes gaan Angelique Meul (Gemeente Amsterdam) en Anoek Klein Swormink (USG People/ Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) in gesprek over het ontdekken van je talenten, jezelf op de eerste plaats zetten en kiezen voor datgene wat energie geeft.

Deze podcastserie is gemaakt voor de campagne van Diversity Day en bestaat uit zeven afleveringen. Wil je ze allemaal luisteren? Luister de podcasts hier of zoek ‘Jezelf zijn werkt’ op in jouw favoriete podcastapp!