Amsterdam – Divers & Inclusief (ADI) organiseert op woensdagmiddag 9 december haar eerste webinar over de businesscase van divers personeel voor het midden- en kleinbedrijf. In dit webinar staan het mkb en de kansen van een divers personeelsbestand centraal. Vragen die aan de orde komen zijn: hoe zijn de teams en staf samengesteld, hoe kan ik hier meer diversiteit in brengen? En wat kan een gevarieerd personeelsbestand opleveren voor mijn diensten of producten?

Patritia Pahladsingh, directeur van het Amsterdamse reclamebureau TBWA\NEBOKO, legt uit hoe het reclamebureau dit in de praktijk realiseert. Latifa Zian, projectleider arbeidsmarktvraagstukken van de Gemeente Amsterdam zal ingaan op de stand van de Amsterdamse arbeidsmarkt en op het streven van de gemeente om samen met ondernemers meer diversiteit in Amsterdam te realiseren. In het tweede gedeelte kunt u tijdens break-out sessies met een van onze experts ingaan op de situatie in uw eigen bedrijf.

Programma

16.00 uur        Opening door Shivan Shazad, beleidsmedewerker Amsterdam – Divers & Inclusief.

16.10 uur       Patritia Pahladsingh,directeur reclamebureau TBWA\Neboko.

16.20 uur       Latifa Zian, projectleider arbeidsmarktvraagstukken gemeente Amsterdam.

16.30 uur       Break-out sessies onder begeleiding van Amsterdam – Divers & Inclusief.

16.50 uur       Plenaire discussie en afsluiting door Shivan Shazad.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: woensdag 9 december
Tijd: 16:00 uur – 17:00 uur
Plaats: online (via microsoft Teams)
Aanmelden: klik hier om aan te melden. Uiterlijk dinsdag 8 december krijgt u de link toegestuurd om in te inloggen. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan dit webinar.

Download hier de Save the Date in PDF.