Op 5 oktober 2021 viert werkend Nederland Diversity Day! Onder het motto ‘Jezelf zijn werkt’ organiseren bedrijven feestelijke activiteiten om diversiteit en inclusie te bevorderen. Zo zetten we samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten.​ Welke activiteit organiseert jouw bedrijf? Meld jouw bedrijf nu aan!

Meld je nu aan voor Diversity Day en krijg toegang tot de Diversity Box. Hiermee heb jij de juiste handvatten om volledig voorbereid te zijn en alles uit Diversity Day te halen. Wat zit er in de Diversity box?

  • Een stappenplan voor het organiseren van jouw activiteit op 5 oktober.
  • Een mediakit met communicatiemateriaal om de feestdag intern/extern onder de aandacht te brengen (visuals, huisstijlelementen en social media copy).
  • De Diversity Game om online te spelen met jouw collega’s, zodat jullie elkaar beter leren kennen en  meer leren over diversiteit en inclusie.

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je binnen 3 werkdagen de inloggevens om gebruik te kunnen maken van deze Diversity Box. 

Op www.diversityday.nl vind je o.a. voorbeelden van activiteiten van vorige jaren, kun je de podcastserie ‘Jezelf zijn werkt’ terugluisteren en doe je de ‘Ben jij jezelf op het werk?’ test.


DIVERSITY DAY IS EEN INITIATIEF VAN SER DIVERSITEIT IN BEDRIJF IN SAMENWERKING MET:

Vragen? Neem contact op met SER Diversiteit in Bedrijf
diversityday@ser.nl / 070 – 3 499 576

Automatic Translation »