“Wij komen graag in contact met bedrijven met dezelfde missie en ambitie, zodat we kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen. Amsterdam – Divers & Inclusief biedt hier hét platform voor, en daarom sluiten bij ons graag aan bij het netwerk!”

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener, genoteerd aan de London Stock Exchange. Ze beschikken over een internationaal netwerk van meer dan 600 kantoren en partners in Amerika, Europa, Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten. Savills is in Nederland gevestigd in Amsterdam en biedt professioneel advies op nationaal en internationaal niveau over commercieel vastgoed binnen de segmenten beleggingen, hotels, taxaties, property management, aan- en verhuur en winkelbeleggingen.

Savills over D&I:

“Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben, een omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt en waarin we gelijke ontplooiingskansen bieden voor álle medewerkers, ongeacht hun afkomst, etniciteit, geslacht, seksuele geaardheid, geloof, nationaliteit en leeftijd. Wij zien onze verschillen als een kracht. Door onze gedachten, kennis, ideeën en achtergrond met elkaar te delen verruimen wij onze blik op de wereld. Door deze inzichten kunnen wij onze verschillende opdrachtgevers nog beter begrijpen en kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren.”

Automatic Translation »