Wat ADI BIEDT

Amsterdam – Divers & Inclusief wil een beweging van bedrijven en organisaties in Amsterdam op gang brengen die de norm stelt van goed werkgeverschap in de stad. Goed werkgeverschap is een must voor iedere ondernemer of werkgever, niet alleen uit sociale overwegingen maar ook omdat het goed is voor het bedrijf.

Er zijn verschillende manieren om invulling te geven aan dit begrip. Je kunt denken aan goede verzekeringen, pensioen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een succesvol werkgeversbeleid richt zich ook op diversiteit en inclusie. Diversiteit verwijst naar de mate waarin verschillende groepen zijn vertegenwoordigd in het personeelsbestand. Inclusie heeft betrekking op het vermogen een cultuur te scheppen waarin elke werknemer zich veilig en gewaardeerd voelt.

Hier vinden werkgevers de kennis, adviezen en actoren om bedrijven divers en inclusief te maken. Met behulp van verschillende instrumenten helpt Amsterdam – Divers & Inclusief verschillende werkgevers om een goede werkgever te zijn voor divers personeel. Daarmee geeft een werkgever invulling geven aan het begrip “goed werkgeverschap”.

De ondersteuning door Amsterdam – Divers & Inclusief is kosteloos.

Doe mee!

Ook aansluiten bij Amsterdam – Divers & Inclusief?  Mail dan naar adi@ser.nl

Automatic Translation »