Waarom aansluiten?

Je gaat deel uitmaken van een Amsterdams netwerk dat motiveert en inspireert.

Je krijgt toegang tot het kennisplatform waarop relevante kennis en ervaring over diversiteit en inclusie worden uitgewisseld.

Je ontvangt van de helpdesk van Amsterdam – Divers & Inclusief ondersteuning bij de ontwikkeling van je diversiteitsbeleid.

Hoe kun je aansluiten?

Je kan op twee manieren aansluiten bij Amsterdam – Divers & Inclusief: schrijf een plan van aanpak en/of draag bij aan het kennisplatform. Aansluiten bij het netwerk is kosteloos.

1

Schrijf een plan van aanpak en ga in je eigen bedrijf gericht aan de slag met diversiteit en inclusie. Amsterdam – Divers & Inclusief heeft voor zo’n plan van aanpak een format en kan bij het schrijven ervan ondersteuning bieden.

EN / OF

2

Deel jouw kennis en ervaring op het gebied van diversiteit en inclusie en draag bij aan de stedelijke beweging van Amsterdam – Divers & Inclusief. Denk bijvoorbeeld aan een goed voorbeeld van een succesvolle aanpak op dit gebied binnen je bedrijf.

Ook aansluiten bij Amsterdam – Divers & Inclusief?

Wil je aansluiten? Of wil je eerst meer weten? Laat hieronder jouw gegevens achter. Dan nemen we snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top