netwerk

Amsterdam – Divers & Inclusief  wil een stedelijke beweging in gang zetten waarin bedrijven elkaar versterken en de norm stellen voor goed en inclusief werkgeverschap. Ondernemers en werkgevers die zich inzetten voor een divers personeelsbestand en hiervan de bedrijfsvoordelen zien, kunnen zich aansluiten. Dit platform is van en voor bedrijven zodat wij van elkaars ervaringen leren om te komen tot een inclusief bedrijf of organisatie.

Op deze sociale kaart zijn aangesloten bedrijven en belangrijke stakeholders te zien. Verder zijn er ook organisaties en personen in opgenomen die werkzaam zijn op het vakgebied van diversiteit en inclusie. Alle partijen samen vormen het netwerk van Amsterdam – Divers & Inclusief.

Wilt ook ú meer diversiteit in uw personeelsbestand? En wilt ook ú de relaties tussen alle medewerkers duurzaam verbeteren? Sluit u zich dan aan bij Amsterdam – Divers & Inclusief.

SOCIALE KAART

.

AANGESLOTEN BEDRIJVEN EN ORGANISATIES
EXPERTS & MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

 

AANGESLOTEN BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Doe mee!

Ook aansluiten bij Amsterdam – Divers & Inclusief? Klik dan hier.

Agenda

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten, publicaties en nieuws? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

 

nieuw in het netwerk 

Binoq Atana

Binoq Atana

De naam binoq is geïnspireerd op de verrekijker: "We halen de toekomst dichterbij met diversiteit als rode draad. We leveren maatwerk, met resultaten waar je iets aan hebt door onderzoek, advies en producties. Atana staat voor het programma voor bestuurlijke diversiteit waarmee we bijdragen aan...

Lees meer
AQUENT

AQUENT

AQUENT heeft de ambitie om zijn werving- en selectieprocedure te objectiveren en meer inzicht te krijgen in de diversiteit van het eigen personeelsbestand en de talentenpool. AQUENT verzorgt de werving en selectie van hooggekwalificeerde professionals uit de creatieve industrie voor merken als Adidas, Netflix en PVH. Zodoende beschikt het bedrijf in Nederland over een talentenpool van duizenden professionals en freelancers.

Lees meer