ADI x Sexmatters: Gratis training “sociale veiligheid” voor de cultuursector | Meld je aan voor de reservelijst

Datum 20-11-2023 Tijd Hele dag

Heb jij als ondernemer of HR-manager in de cultuursector te maken met het zorgen voor een veilige en gastvrije omgeving voor je medewerkers en je gasten? Wil je werken aan een sociaal veilige werkplek waarin iedereen erbij hoort? Dan is deze training wat voor jou!

In deze training bespreek je samen met andere werkgevers in de cultuursector:

  • Hoe je organisatie er in een perfecte situatie uit zou zien op gebied van sociale veiligheid en welke stappen nodig zijn om dit te bereiken.
  • Wat de ‘cultuur’ binnen jouw organisatie is en wat de normen, waarden en het verwachte gedrag zijn.

De trainers delen hun kennis over een veilige en inclusieve plek en bespreken thema’s zoals discriminatie, grensoverschrijdend gedrag en machtsverhoudingen. De voorbeelden zullen te maken hebben met situaties die bij jullie in het bedrijf plaatsvinden. We oefenen ook hoe je deze zaken bespreekbaar maakt binnen je organisatie.

Na deze training ben je een belangrijk gesprek gestart en heb je de handvatten om met ongewenste situaties om te gaan en te voorkomen.

Aanmelden
Deze training vindt plaats op 20 november van 10:00-13:00 uur. Inloop is vanaf 9:30 uur. Daarnaast is er een terugkomdag van +/- 1,5 uur. De datum en tijdstip van deze terugkomdag wordt later afgesproken met de deelnemers.

De training is op dit moment vol, je kan jezelf op de reservelijst zetten door een mailtje te sturen naar adi@ser.nl. Meer trainingen volgen binnenkort!

Hebben meer collega’s interesse in deze training? Een kosteloze training die ingaat op de specifieke uitdagingen binnen jouw bedrijf is mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via adi@ser.nl.

Back To Top