Op 4 oktober 2022 viert werkend Nederland Diversity Day! Onder het motto ‘Verschil Verrijkt!’ organiseren bedrijven feestelijke activiteiten om diversiteit en inclusie te bevorderen. Meld jouw organisatie nu aan op diversityday.nl!

Als er ruimte is voor elkaars verschillen, kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Zo zetten we samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders talenten waarderen en benutten. Welke activiteit(en) organiseert jouw bedrijf? Meld de activiteiten nu aan via www.diversityday.nl!

Digitale Diversity Box

Als jouw organisatie zich aanmeldt voor Diversity Day, krijg je toegang tot de Diversity Box. Hiermee heb jij de juiste handvatten om alles uit Diversity Day te halen. Wat zit er in de Diversity Box?

  • Een stappenplan voor het organiseren van jouw activiteit op 4 oktober.
  • Een mediakit met communicatiemateriaal om de feestdag zowel intern als extern onder de aandacht te brengen (visuals, huisstijlelementen en social media copy).
  • De Diversity Game om online te spelen met jouw collega’s, zodat jullie elkaar beter leren kennen en meer leren over diversiteit en inclusie.

Activiteiten

In 2021 deden ruim 425 bedrijven mee aan Diversity Day. Dit jaar gaan we voor meer dan 600 deelnemers. We moedigen je aan om een activiteit te organiseren die aansluit bij de ambitie van jouw organisatie op het gebied van diversiteit en inclusie. Wees creatief en daag jezelf uit om iets te organiseren dat ook ná 4 oktober bijdraagt aan meer kennis, energie en/of bewustwording. Inspiratie nodig? Kijk op diversityday.nl/activiteiten voor voorbeelden van activiteiten die vorig jaar werden georganiseerd.

12 mei: Inspiratiesessie

Op donderdag 12 mei van 13.00 uur tot 14.30 uur vindt de Diversity Day inspiratiesessie plaats. Deze staat in het teken van de European Diversity Month. Tijdens deze inspiratiesessie rond het thema ‘Verschil Verrijkt’ kun je ideeën opdoen voor activiteiten op Diversity Day. Het definitieve programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Meld je alvast aan via deze link!

Diversity Day is een initiatief van SER Diversiteit in Bedrijf in samenwerking met:

Volg Diversity Day op LinkedInInstagram en Twitter en deel je activiteiten met #diversityday. Op www.diversityday.nl vind je o.a. voorbeelden van activiteitenvan vorige jaren, kun je de podcastserie‘Jezelf zijn werkt’ terugluisteren en bekijk je de challenges van 2021

Vragen? Neem contact op met SER Diversiteit in Bedrijf, initiatiefnemer van Diversity Day: diversityday@ser.nl / 070 – 349 9716

Back To Top