Babbage Company is al meer dan 20 jaar de verbindende schakel in een hoogwaardig netwerk van marketing-, communicatie- en online professionals. Een organisatie voor professionals door professionals. Ze werken vanuit een passie voor het marketing- en communicatievak.

Babbage Company sluit aan bij ADI omdat het naadloos aansluit bij hun missie en kernwaardes. Ze geloven dat een divers team en kandidaten bestand bijdraagt aan het verhogen van productiviteit en het behalen van strategische doelen. Daarnaast is het mensenwerk, waarbij ze het belangrijk vinden dat iedereen zichzelf kan zijn.

“Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, betrokken en deskundig. Ons vak is mensenwerk. Wij willen dat iedereen zich bij Babbage Company veilig voelt om zichzelf te zijn. Bij Babbage Company kan en mag iedereen zichzelf zijn; samen zorgen we voor een werkklimaat waarin dit bespreekbaar is en zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt en niemand buitengesloten wordt. Babbage Company streeft naar een kandidatenbestand dat de Nederlandse maatschappij in al haar diversiteit afspiegelt. Hetzelfde geldt voor ons eigen team. Daarnaast draagt diversiteit en inclusie bij aan onder andere creativiteit en productiviteit.”

Back To Top