DeLaMar sluit zich aan bij ADI omdat ze op zoek zijn naar ervaringen en praktische oplossingen van andere bedrijven binnen Amsterdam die zich bezig houden met vraagstukken rondom diversiteit en inclusie.

In de komende jaren willen wil DeLaMar de focus leggen op het bereiken van de mensen die ze nog te weinig over de vloer krijgen. Hier ligt naast een culturele ook een commerciële gedachte aan ten grondslag: voor heel Nederland geldt dat rond 2050 ruim 30% van de inwoners een migratieachtergrond heeft. In het geval van Amsterdam zal dit boven de 50% liggen. Verandering hierin is noodzakelijk. Nieuw publiek en nieuwe makers moeten zich ook kunnen herkennen in de mix van mensen die bij DeLaMar werken.

“We zijn pas geslaagd als alle lagen in de organisatie representatief zijn in een bedrijfscultuur waar iedereen zich veilig en vrij voelt de eigen mening te uiten.”

“We houden van theater. Of je nu kiest voor hartje centrum of de Amsterdamse wijk Bos en Lommer; zowel DeLaMar Theater als DeLaMar West staat garant voor een heerlijke avond uit. We houden van onze geschiedenis die terug gaat naar Wim Kan en Wim Sonneveld. We houden van ons gebouw, met zijn rode stoelen en goud omlijnde toneel. We houden van onze medewerkers, onze acteurs en uiteraard onze gasten.”

Back To Top