TBWA\NEBOKO  is een Amsterdamse Creative Agency en gelooft in de kracht van verandering, niet alleen binnen het bedrijf zelf, maar ook in de rest van de reclame- en communicatiewereld en wil daar graag aan werken.

TBWA\NEBOKO behoort tot een wereldwijd opererende groep. In Nederland werken er zo’n 250 personen onder het motto ‘The Disruption Company’. Het bedrijf gaat zich richten op meer etnisch-culturele, LHBTI+ en genderdiversiteit binnen het management als de rest van de werkvloer.

Patritia Pahladsingh, Managing Director: “TBWA\NEBOKO is een Creative Agency en onze content is overal in Nederland te zien. Wij vinden het belangrijk dat elke Nederlander zich herkent in ons werk. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat ons personeelsbestand net zo divers is als de maatschappij. We zijn al op de goede weg, maar het kan altijd beter. We zetten graag dat extra stapje.

Onlangs deelde Patritia Pahladsingh haar kennis met bedrijven uit Amsterdam tijdens het eerste ADI-webinar ‘De Businesscase van divers personeel voor het mkb’. Binnenkort zal Patritita ook in de videorubriek ‘Adi geef Antwoord’ te zien zijn. Daarnaast ondertekende TBWA\NEBOKO onlangs ook het Charter Diversiteit.

Back To Top